Міськрайонна газета

ЗА ГІГІЄНІЧНО-САНІТАРНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА І БЕЗПЕЧНІСТЬ ПРОДУКТІВ, ЯКІ СПОЖИВАТИМУТЬ ДІТИ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОКЛАДЕНА НА КЕРІВНИЦТВО ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Про застосування системи контролю якості та безпечності харчових продуктів у закладах освіти Лебединського району інформував учасників апаратної наради під головуванням голови райдержадміністрації Віктора Химича начальник Лебединського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Олександр Скварча

Із 2017 року українська харчова індустрія, у тому числі й заклади освіти, мали запровадити у своїй діяльності систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР- хасп). Завершився процес переходу 20 вересня 2019 року. Олександр Скварча розповів про основні принципи, на яких побудована Система. Всі заклади освіти району працюють за системою НАССР, бездоганно виконуючи всі її вимоги, адже ставлять перед собою головну мету - якісне, безпечне і здорове харчування для дітей.