Міськрайонна газета

ПІДПРИЄМЦІВ ТА ФАХІВЦІВ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ОН-ЛАЙН НАВЧАННЯ

Курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», стане у нагоді представникам бізнесу, які дізнаються про нові вимоги до них, фахівцям державного сектору в харчовій галузі, які отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері

Окрім того, кожен українець, який стане учасником он-лайн курсу, зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

На платформі «Prometheus» у рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготовлено он-лайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі.

Довідково: В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчів – НАССР (HazardAnalysisandCriticalControlPoint), що дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.